imi este dor de mare-min

As da o fuga pana la mare

Anii trecuti pe vremea asta aveam deja o vacanta bifata. Imi place mult sa calatoresc si mi-am propus ca in fiecare an sa am 3 vacante in afara tarii. DIn nefericire, virusul ne-a dat tuturor planurile peste cap, asa ca orice plan sau idee de vacanta s-a spulberat.

Nu apucasem sa rezerv nimic inainte sa inceapa nebunia, dar aveam in minte diferite destinatii de vacanta. Mi-am luat orice gand pentru primavara aceasta, pentru vara si chiar pentru restul anului. Nu voi avea nici o sansa sa plec in vacanta, asa ca am inceput sa ma resemnez.

Si totusi, voi face o escapada la malul marii, de-o zi, pentru ca mi-e dor sa vad marea, sa simt briza si sa stau pe nisip. Daca cineva m-ar pune sa aleg intre mare si munte, as alege clar marea.

E minunat sa te trezesti si sa auzi valurile cum se sparg la tarm. In urma cu 2 ani, inainte sa inceapa agitatia specifica sezonului estival, am inchiriat pentru o saptamana un apartament in Mamaia Nord, fix pe malul marii. A fost deosebit de frumoasa aceasta experienta.

Auzeam valurile din pat, chiar daca usa terasei era inchisa. Minunat! Plaja pustie, liniste, doar marea si nisipul fin. Si cerul albastru. Si cate bucurie si energie pozitiva! 🙂

Nu imi place la mare in sezon, pentru ca e tiganie curata, super aglomerat. Deci, cand se vor ridica restrictiile, dau o fuga pana la mare! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *