Joi – zi de curatenie

V-am spus intr-un articol anterior faptul ca imi place la nebunie ziua de vineri si ca, pentru mine, vineri e cea mai frumoasa zi din intreaga saptamana. Inainte obisnuiam sa fac curatenie prin casa la finalul saptamanii, adica vineri, insa de cateva luni bune am schimbat programul si fac joi.

Vineri vreau sa stau si sa-mi beau cafeaua in liniste, fara sa fiu grabita de absolut nimic. Dac-as putea nici sa nu gatesc, ar fi perfect! 😀 Asa ca joi fac lucrurile „grele”, curatenie prin casa. Aspir, sterg praful, dau cu mopul, aranjez unele lucruri, etc.

Am mare noroc cu faptul ca mi-am cumparat aspirator robot iar de atunci viata mea este muuult dar muult mai usoara. Ii dau drumul sa porneasca o data la doua zile, iar la finalul saptamanii, joi, cand fac curatenie, vin eu cu aspiratorul clasic.

Nu pot sa spun ca imi place sa fac curatenie, insa totul e mai usor si mai placut atunci cand pun muzica pe fundal si fac treaba. Plus ca ajutorul aspiratorului robot se simte foarte mult, reusind sa imi usureze considerabil munca. Merita sau nu sa achizitionati unul? Clar DA!

Uneori, daca am chef, incep sa fac curat si prin sifoniere, in sensul ca scot toate hainele si sterg praful si pe rafturile din interior. Nu o fac foarte des, pentru ca mi-e lene. Sunt multe lucruri care necesita atentie deosebita si luate la mana cu multa migala, insa din fericire, sunt momente in care primesc ajutor si din partea iubitului meu.

Spre exemplu, el se urca sa stearga praful de pe sifonier in partea de sus, el sterge aparatul de aer conditionat si tot el sterge si galeria de care este prinsa perdeaua. Deh’, avantajul faptului ca sunt mica de statura. 😀

Pentru ca vinerea este zi de relaxare, joia automat este zi de munca. Si dupa vineri vine si weekend-ul, deci iar o dam pe savurat cafele, dormit pana tarziu si stat in pat toata ziua la filme.

Mai sterg praful si-n cursul saptamanii cu servetele pentru mobila, aspiratorul robot porneste oricum la 2 zile, deci mizerie nu prea pot sa spun ca se strange. Praf este intr-adevar in fiecare zi.

Nu ma plang, ba din contra, ma bucur ca pot sa-mi fac treaba in liniste, exact cand am eu chef, fara sa ma grabeasca nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *