plimbare cu bicicleta-min

Mi-e dor sa ma plimb cu bicicleta

Facebook mi-a amintit ca anul trecut, pe vremea asta, ieseam si ma plimbam aproape in fiecare weekend cu bicicleta. Ok, trisez un pic cand vine vorba de dat la pedale, pentru ca am bicicleta electrica. 😀

Nu merg pe „modul lenes”, adica electric in totalitate, ci dau si eu la pedale, dar nu la fel de tare si de mult ca in cazul unei biciclete clasice. Modelul pe care eu il am este unul de la Xiaomi, cumparat anul trecut, si-mi place la nebunie. Ma oftic foarte tare ca nu pot sa ma bucur de el si primavara aceasta!

Nu stau in casa pentru ca mi-e teama de autoritati, ci stau in casa pentru ca mi-e teama de virus, prin urmare, incerc pe cat este posibil sa evit deplasarile si sa petrec cat mai mult timp in casa. Noroc ca locuiesc la curte si pot iesi ori de cate ori am chef, sa iau o gura de aer.

Chiar daca orasul in care locuiesc nu se poate lauda cu piste pentru piciclisti decat in parc, gasesc intotdeauna locuri in care ma pot plimba. Evit aglomeratia din oras si traficul, si ma plimb prin zone in care stiu ca nu trec masini, astfel incat sa pot raspira aer curat.

S-a incalzit afara destul de tare si mi-e dor sa ies si sa ma plimb cu bicicleta mea. Mi-e dor sa privesc copacii deja inverziti, sa vad marea, sa stau pe nisip si sa las soarele sa-mi atinga obrajii.

Daca se vor ridica restrictiile, voi iesi afara sa ma plimb cu bicla mea, pentru ca ma gandesc ca nu voi lua contact cu absolut nimeni avand in vedere ca nu merg in zone aglomerate. Imi pun masca si-mi vad de pedalat. Abia astept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *