Coca Cola Vanilla Zero – placerea mea nevinovata

In ultima vreme am inceput sa beau din nou Coca Cola. Nu des, nu va imaginati ca beau zilnic, nici vorba de asa ceva. Mi-am cumparat de la Mega 4 doze si inca mai am 3. Deci in ultimele 3 zile am baut doar una. 😀 Asta ca sa intelegeti ca nu abuzez.

Am redescoperit Coca Cola odata cu vacanta de iarna de la Sibiu, cand am intrat intr-un mic magazinas cu produse din Germania – aproape de Piata Mare, pe langa primarie. De sete si de pofta, am pus mana pe o sticla de Coca Cola Vanilla Zero, de 1 litru, pe care ulterior am baut-o intr-un timp relatic scurt, doar eu.

Si mi-a placut. Rece ca gheata, a mers la suflet. Si cum in Carrefour si Kaufland nu am gasit Cola Vanilla Zero, din iarna nu am mai baut, pana acum cand am dat comanda la Mega Image si am bagat in cos 4 doze. Stau toate la rece, in frigider, si ma ispitesc de fiecare data cand deschid usa. Dar nu dau iama-n ele, mi-am promis c-o sa le beau cu moderatie.

Stiu ca nu e ok, dar din cand in cand, mai fac mici exceptii si-mi satisfac astfel de pofte. Coca Cola Vanilla Zero este una din ele. Nu-mi place cu zahar, pentru ca este prea dulce. Si nici varianta portocala-vanilie, ba chiar mi se pare o combinatie foarte neinspirata.

Raman la Vanilla Zero. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *