Cum procedati cu cumparaturile in aceasta perioada?

Am fost ieri la cumparaturi si dupa ce am ajuns acasa cu sacosele, a inceput nebunia. Am luat la mana fiecare produs pentru a-l sterge cu spirt. Mi-a luat mai mult de o ora sa fac asta. Inainte de-a aduce sacosele in casa din masina, am strans covorul din hol, astfel incat sacosele sa stea direct pe gresie.

Am sters, am dezinfectat absolut tot ce am cumparat de credeam ca nu voi mai termina, apoi am dat cu aspiratorul si am sters gresia cu Igienol. Nu cred ca sunt nebuna, multa lume am citit ca ar proceda astfel.

Este destul de dificil sa iau totul la mana, mai ales atunci cand vii acasa cu 10 sacose de rafie pline, insa ma consoleaza gandul ca nu ies la cumparaturi des, ci o data la 3 saptamani si un pic.

Avem dezinfectant peste tot prin casa si prin curte, hainele le lasam afara pe sarma 2 zile, apoi le bag si le spal. Dezinfectam clantele usilor, sapal cu clor prin curte, dezinfectam telefoanele si alte lucruri cu care am intrat in contact atunci cand am fost afara.

Voi cum procedati, spalati ambalajele, le dezinfectati? Hainele cu care ati fost afara le spalati imediat ce ati ajuns acasa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *