Vineri – cea mai frumoasa zi din saptamana

Chiar daca este o zi in care lucrez, vineri pentru mine este cea mai frumoasa zi a saptamanii. Ma simt plina de energie, reusesc sa fac tot ce mi-am propus iar la finalul zilei nu ma simt deloc epuizata, ba din contra, am chef sa stau pana tarziu si sa ma uit la seriale, profitand de faptul ca a doua zi pot dormi pana spre ora pranzului.

Pentru ca imi place atat de mult ziua de vineri, curatenia am mutat-o joi. 😀 Da, vineri vreau sa gatesc ceva bun, sa termin treaba mult mai repede iar apoi sa stau si sa ma relaxez, asteptand weekendul.

Si daca vinerea este si cald si soare, atunci cu atat mai mult imi place. Nu gasesc neaparat o explicatie pentru asta, insa pentru mine, vineri este cea mai frumoasa zi. Apoi, sambata. Duminica nu ma entuiziasmeaza prea tare, pentru ca stiu ca trebuie sa ma culc devreme pentru a ma putea trezi devreme luni.

Ce mai fac eu vineri? Beau cafele, multe cafele. Lucrez la decoratiuni din fetru. Ma joc Apex Legends pe calculator. Ies in curte si stau la soare. Fac clatite. Vinerea sunt plina de energie. Intotdeauna.

Voi ce zi preferata aveti? Ce obisnuiti sa faceti in ziua respectiva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *