sunt dependenta de aerul conditionat-min

Nu pot sa stau fara aer conditionat

Nici in casa si nici in masina. Nu pot sa ii inteleg pe cei care merg cu masina cu geamurile deschise si chiar nu pricep de ce nu folosesc oamenii aerul conditionat in ziua de astazi, cand aproape orice masina are clima sau AC. Cand afara sunt peste 30 de grade Celsius, eu nu pot sa rezist daca nu simt o gura de aer rece.

Nu mananc inghetata, nu beau apa de la frigider si nici nu fac 1000 de dusuri pe zi. Cine a inventat aparatul de aer conditionat, are toata aprecierea mea! 😀 Nu stiu ce as fi facut fara, pur si simplu nu pot sa rezist!

Eu sunt genul de persoana care poate sa stea ore bune cu el pronit fara sa aiba nici o problema. Pot chiar si sa dorm cu el pornit. Nu m-as putea odihni daca in casa ar fi peste 20 de grade. Nu stiu cum este la voi, insa la mine urca temperatura destul de mult in zilele de vara daca nu pornesc AC, asa ca sunt nevoita sa convietuiesc cu el in majoritatea zilelor din sezonul cald.

Vara nu pot sa stau fara aer conditionat si fara frappe. Din fericire, AC am instalat iar frappe stiu sa imi fac singura. Ness, cuburi de gheata, zahar si lapte, that’s all i need. Iubesc vara, chiar daca nu suport canicula.

Voi cum faceti fata temperaturilor ridicate? Sunteti sau nu dependenti de aerul conditionat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *