Am golit rafturile supermarket-urilor de compot de anans Dole

Ati fost pe faza, ati vazut ca o lunga perioada de timp a fost reducere la compoturile de ananas Dole? In mod normal o cutie costa in jur de 9.8 lei, insa vreo luna de zile sau chiar mai mult, in Carrefour, Selgros si posibil si prin alte parti, a fost o promotie super avantajoasa, 1+1 gratis.

Si cum sa ratezi o asa oferta? 😀 Mie imi place ananasul in general, fie ca este proaspta, fie ca este din compot. Compot nu prea am cumparat pana acum, deoarece in afara de Dole toate au zahar adaugat plus alte prostii. Compotul de ananas Dole este curat, fara zahar, fara alte minuni.

Am cumparat in prima faza vreo 10 pachete de 1+1, apoi inca vreo 10, apoi inca vreo 10 si apoi inca vreo 15. Da, mi-am facut stocul de ananas pentru perioada iernii si sunt super incantata de asta, pentru ca iarna eu chiar mananc fructe, multe fructe. In opinia mea, 2 cutiti la pretul de nici 10 lei reprezinta pomana curata, promotie cu care sunt sigura ca nu o sa ma reintalnesc prea curand. Asa ca m-am aprovizionat. 😀

E delicios! Deja a inceput sa-mi ploua-n gura, mi-e pofta, deci inchei aici acest articol si ma duc imediat sa desfac o noua cutie. Daca n-ati prins oferta, posibil sa va ofticati acum, eu am vrut sa ma laud. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *