Facebook Sucks-min

Facebook Sucks!

Am cont de Facebook de prin 2009 si niciodata pana acum nu mi s-a intamplat sa imi doresc sa mi-l dezactivez si sa renunt complet la lumea virtuala. Lucrul acesta se intampla din cauza unei persoane rau intentionate, care m-a raportat, mentionand ca numele meu nu este cel real. Nu stiu si nu pot sa-mi explic dupa ce agloritm analizeaza Zuckerberg si echipa lui aceste raportari, insa tin sa va spun ca sunt de tot rahatul!

Desi eu aveam trecut numele real, contul mi-a fost blocat temporar, cu mentiunea ca trebuie sa imi dovedesc identitatea pentru a putea beneficia din nou de serviciile Facebook. Am atasat o imagine cu cardul de sanatate, pentru ca pe el scrie clar numele meu, insa se pare ca nu a fost suficient. Astazi cand am incercat sa ma loghez, din nou mi s-a cerut un alt act care sa confirme ca numele asociat contului este si numele meu real. Am dat un screenshot la adresa de email, pentru ca am citit ca ar putea fi suficienta si o astfel de dovada. Vom vedea ce va urma.

Sunt total dezgustata de cum o gluma proasta sau o intentie a unei persoane care vrea sa-ti faca rau, pot avea asemenea repercusiuni. Nu-i un capat de lume fara Facebook, insa eu ma intreb: cum este posibil ca numele scrise cu hieroglife (ati observat ca este la moda acum sa-ti pui pe Facebook nume pe care nu-l intelege nimeni) sunt acceptate, iar mie mi se suspenda contul pe motiv ca trebuie verificata identitatea?

Facebook Sucks! S-ar putea sa ma alatur curand celor care renunta la contul de Facebook. Sper sa aiba cineva o idee mult mai misto decat a lui Zuckerberg, iar nenea asta sa ramana doar el in lumea lui virtuala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *