trandafiri din gradina din curte-min

Iubesc tradafirii din gradina mea

Imi plac la nebunie trandafirii si ma bucur pentru ca locuiesc la curte si am gradina plina cu rufe de trandafiri multicolori. Chiar daca nu am fost mereu pasionata de flori, in ultimii ani am inceput sa imi placa sa plantez tradafiri. Si asa am inceput cu 2, apoi am mai cumparat si plantat inca vreo 2, urmatorul an inca 3, ajungand in prezent sa am vreo 12 tufe de trandafiri normali si inca vreo 3 trandafiri urcatori.

Sunt de culori diferite, iar unii dintre ei chiar parfumati. Miros demential! Mireasma lor este cel mai placut odorizant pentru camera! M-am indurat sa tai din ei si sa pun si in casa, intr-un borcan cu apa, si in fiecare zi ma trezesc si adorm cu mirosul lor intens. De-ar fi toate lucrurile in viata la fel de frumoase si colorate precum trandafirii!

Cel mai mult imi plac trandafirii rosii. Apoi, pe locul 2 sunt cei galbeni. Mi se par cei mai frumosi. Am si albi, roz si corai. Cei parfumati sunt tradafirii rosii si cei corai. Nu stiu exact ce denumire au si de unde i-am cumparat (desi intuiesc ca din Dedeman), insa cei rosii sunt si catifelati. Ii ador pur si simplu, nu exista ceva mai frumos!

Voua va plac trandafirii? Care sunt florile voastre preferate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *