mai oferiti martisoare clasice-min

Mai cumpara cineva martisoare sub forma de brose?

Se apropie 1 Martie iar eu am o mare curiozitate: mai cumpara cineva martisoare sub forma de brosa? Mi se par super cute, arata minunat, dar parca nu as da banii pe niste chestii care dupa luna martie vor ajunge la cosul de gunoi. Personal, eu nu stiu multe persoane care inca mai poarta martisoare prinse in piept, chiar daca sunt frumoase si respecta traditia.

Nu mai cumpar martisoare de genul acesta, adica brose, pentru ca nu mi se par utile. Nici dupa flori nu prea ma dau in vant, pentru ca se ofilesc repede si ajung si ele la gunoi, la fel ca si brosele. Am inceput sa inlocuiesc florile si martisoarele clasice, cu bomboane si cosmetice.

Asa sunt eu, prefer lucrurile practice. Spre exemplu, anul acesta i-am cumparat mamei o crema de fata si o cutie de praline. Cadoul este pentru 1&8 Martie. Soacrei mele i-am luat tot praline plus un gel de dus. Pentru mamaia am cumparat bomboane cu lichior si un martisor brosa, pentru ca ea chiar se bucura sa-l agate in piept si nu le arunca niciodata pe cele primite. 😀 Nu stiu foarte multe persoane ca ea.

Sunt curioasa sa aflu care sunt parerile voastre, mai oferiti sau nu martisoare clasice? Cat despre bratarelele acelea cu snur rosu si tot felul de floricele sau animalute, mi se par la fel de inutile ca si martisoarele care se prind in piept, deci nu cumpar. Pana voi gasi si alte idei, cutiile cu bomboane si micile daruri cosmetice sunt salvarea mea pentru cadourile de 1&8 Martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *