Nu sunt prietena cu trezirea de dimineata

Nu pot sa adorm mai devreme de 11-12 noaptea, la fel cum nu pot sa ma trezesc mai devreme de 8 jumate dimineata. Cu greu reusesc sa deschid ochii pe la 8 si un pic, dar daca nu as fi nevoita sa ma ridic din pat, clar as dormi pana la cel putin 10-11. Nu sunt prietena cu rezirea de dimineata, niciodata n-am fost si chiar nu stiu cum as putea sa schimb acest aspect. Probabil, daca mi-as forma un program si-as reusi sa adorm mai devreme, as putea avea sanse sa fac ochi la prima ora a diminetii, la fel ca oricare alt om normal. 😀 Banuiesc, nu sunt convinsa 100%.

Ideea este ca desi ma asez in pat destul de devreme, gen 8-9, nu pot s-adorm, pentru ca am intotdeauna de urmarit seriale. Plus ca telefonul este indispensabil, asa ca il butonez pana aproape de culoare, in ciuda faptului ca stiu clar ca nu este recomandat sa fac asta.

In weekend-uri lenevesc si chiar dorm pana tarziu, gen 11-12, dar in cursul saptamanii nu pot sa-mi permit acest lux, deoarece trebuie sa si lucrez. Nu functionez bine fara cafea, asa ca prima grija dupa ce ma spal pe fata si pe dinti, este sa pornesc espressor-ul si sa-mi fac un latte. Primul, cel cu care-mi incep ziua, pentru ca ulterior mai urmeaza vreo 2.

Ar fi asa frumos daca ne-am putea face treaba fix atunci cand avem chef! Sa ne trezim dupa ce ne-am facut somnul, cand suntem perfect odihniti. Dar e un vis, stiu! Imi permit sa visez, ca’ doar dorm mult! 😀

Voi cum reusiti sa va treziti dis-de-dimineata? Aveti vreun secret pe care eu nu-l cunosc? Please, tell me your secret!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *