S-a umplut internetul de mamici plangacioase

Internetul este in ziua de astazi accesibil oricui, spre deosebire de inceputul anilor 2000, cand doar familiile instarite sau persoanele cu un job la birou, aveau parte de el. In mare parte, avantajele sunt numeroase, pentru ca avem acces mai usor la informatie, putem comunica cu cei dragi aflati in diferite colturi ale tarii sau chiar ale lumii, putem face programari online, plus multe altele. Stiti si voi, n-are rost sa le mentionez pe toate, pentru ca sunt intr-adevar multe.

Care sunt lucrurile mai putin bune? Pai, unul dintre ele ar fi faptul ca aproape orice are astazi un blog pe care scrie tot ceea ce ar trebui sa ramana in „ciorne” sau undeva in suflet. Da, probabil intuiti deja ca fac referire si la acele mamici plangacioase. Femeile alea casnice care traiesc doar prin prisma copiilor lor si care, pentru ca nu prea le asculta nimeni, incep sa-si verse oful pe internet.

A fost o blonda pe care am urmarit-o ceva timp, insa i-am dat unfollow in momentul in care am ajuns la saturatie, nemaiputand sa citesc articole pline de vaicareli. Probabil o stiti, dar eu n-o sa-i dau nume, n-are importanta. Sunt multe ca ea. Sunt femeile alea care au uitat sa mai traiasca si sa mai fac si altceva decat sa-si creasca odraslele.

Nu sunt in masura sa judec daca este bine sau nu ceea ce fac, insa pot sa dau ignore atat timp cat nu mai vreau sa citesc primele cuvinte pe care le-a spus bebe, ce-a facut bebe la 2 ani si 8 luni, ce-a mancat bebe la pranz, plus alte chestii de genul asta. Mamicile se plang ca dorm putin, ca nu mai au timp de activitati care inainte le faceau cu placere, de iesiri in oras. SI unde se plang? Pe blog, evident. 🙂 S-au strans in grupuri si-si varsa oful pe unde apuca.

Personal, eu nu vreau sa citesc astfel de bloguri, de mamici frustrate pentru ca nu mai au timp, nemultumite de vietile lor si de faptul ca nu-si mai pot desfasura meseriile pe care le practicau inainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *