Sunt cel mai bun mester al casei mele

Pentru ca mesterii seriosi sunt greu de gasit si costa si ceva bani, eu m-am apucat de treaba si am inceput sa fac prin casa si lucruri pe care nu-mi imaginam vreodata ca o sa reusesc sa le duc la bun sfarsit. Spre exemplu: am desfundat scurgerea la baie (se stransese foarte mult par si apa nu mai avea loc sa se duca la canalizare), am montat un dulap pentru incaltaminte folosind surubelnita electrica, am prins o priza care statea sa cada si … cireasa de pe tort, am intins singra instalatiile de Craciun prin curte. Si sunt mandra de mine si va spun asta si voua! 😀

Facand toate aceste lucruri pe care nu m-as fi gandit vreodata ca o femeie le-ar putea face, mi-am dat seama ca nimic nu este imposibil de realizat atat timp cat tu iti doresti. Nu a spus nimeni ca este usor sau ca nu mi-am muscat de nspe mii de ori limba injurand in gand atunci cand nu-mi ieseau perfect treburile, insa am reusit sa ma surprind intr-un mod placut pe mine insami, demonstandu-mi ca pot face orice in propria mea locuinta. Of course, putea sa le faca si partenerul, dar dupa atatea ore petrecute la serviciu, mi-am imaginat ca n-ar fi foarte relaxant nici pentru el sa vina acasa si sa desfunde scurgerea de la baie.

Asa ca eu am cautat singurica ustensilele necesare, am vizualizat niste tutoriale pe YouTube, am pus muzica pentru a crea o atmosfera placuta, iar apoi m-am apucat de treaba. And guess what? Am reusit si nici nu m-am accidentat! 😀 Pe viitor, daca veti avea nevoie de un mester, stiti unde sa-l gasiti. Ma recomand singura! Si nici nu cer mult bani. :))

Voi ce chestii ciudate mai faceti pe acasa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *