reduceri black friday

Astept adevaratul Black Friday pe 29 noiembrie

Nu inteleg de ce s-au luat toata magazinele dupa eMAG si organizeaza Black Friday cu mult timp inainte de ziua in care ar trebui sa aiba loc aceasta campanie de reduceri. Sunt magazine care au Black Friday toata luna, gen Altex sau Carrefour. Desigur, va imaginati ca reducerile nu mai sunt de anvergura Black Friday.

Am vazut zeci de magazine care au furat startul si care au inceput sa trimita mail-uri inca de la inceputul lunii noiembrie. Pana acum nu m-a incantat nimic, nu mi-am cumparat absolut nimic, pentru ca preturile mi s-au parut aceleasi care de obicei.

Si totusi, mi-am pus sperante in ultima zi de vineri a acestei luni, pe 29 noiembrie, atunci cand va fi adevaratul Black Friday. Astept reducerile magazinelor pe care le urmaresc de multa vreme: Look Fantastic, Beauty Bay, PORC, Asos. Cel mai probabil voi arunca un ochi si pe Amazon, pentru ca imi doresc o pereche de casti de la Sony si mi-ar placea sa aiba reducere ceva mai mare decat a avut pe eMAG.

Nu am multe lucruri pe lista de cumparaturi, dar daca voi gasi chestii interesante cu preturi bune, cu siguranta nu ma voi abtine. 😀

Voi v-ati cumparat ceva sau asteptati ziua de 29 noiembrie pentru Black Friday?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *