ce facem acasa in timpul liber-min

Nu m-am plictisit in casa

I-am auzit pe multi plangandu-se de faptul ca se plictisesc in perioada asta in care nu pot iesi afara din cauza virusului. Si zau ca nu ii inteleg pe cei de varsta mea sau varstea apropiate! Pai cum sa te plictisesti in 2020, cu internet de mare viteza, Netflix, HBO Go si Amazon Prime?

Mie nu imi ajunge timpul sa fac tot ceea ce vreau, serios va spun! Bine, trebuie sa mentionez ca in cazul meu nu s-a schimbat nimic, nu e nici o tragedie ca nu pot iesi din casa si nici faptul ca imi petrec 24/24 de ore alaturi de iubitul meu. Practic, inainte sa inceapa nebunia asta totul era la fel. Lucram de acasa, avem chestii de facut, nu ne plictisim niciodata.

Mi se pare mai dificil pentru cei care locuiesc la apartament. Dar totusi, pentru o gura de aer cred ca poti iesi pe balcon! Ai mei locuiesc intr-un apartament mic de doar 50 mp si tot nu se plang!

Iar altii, tineri si cu o gramada de chestii pe care le-ar putea face in aceasta perioada, se dau cu capul de pereti de plictiseala. In afara de faptul ca e nasol din punct de vedere al banilor – iar aici ma refer la cei care in aceasta perioada nu mai au aceleasi venituri – cateva saptamani de concediu nu strica nimanui.

Stai in casa, te odihnesti, dormi fara sa mai fii trezit de alarma de la ora 6 dimineata, fara sa mai stai 2 ore in trafic pana la serviciu. Practic, ai sansa sa dai un reset la tot, sa iti odihnesti mintea si sa faci tot ceea ce nu ai avut timp pana acum.

Acum avem suficient timp pentru a face curatenia aia generala pe care tot am amandat-o, sa ne jucam mai mult cu copiii, sa experimentam retete noi, sa gradinarim, sa strangem toate hainele pe care nu le mai purtam si sa le dam la reciclat, sa dezlegam integrame. Ati prins ideea. 🙂

Hai, faceti un experiment, incercati sa realizati tot ceea ce ati amanat pana acum din diferite motive! Nu aveti cum sa va plictisiti, chiar nu aveti cum!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *