beton amprentat formiplanim

Am ales beton amprentat in locul pavelelor

Daca tot am inceput sa va povestesc de prin curte si gradina, m-am gandit ca ati fi interesati sa aflati pareri despre betonul amprentat pentru curte. In cazul in care studiati de ceva timp aceasta ipoteza si sunteti inca indecisi, va recomand sa uitati de pavele si sa alegeti fara nici o ezitare betonul amprentat in detrimentul acestora.

Mentionez ca sfaturile si recomandarile vin din partea unei persoane care a avut timp de 10 ani pavele in curte, dar care a decis sa renunte la ele in momentul in care acestea s-au crepat, decolorat si au devenit foarte urate. La recomandarea unui prieten care si-a facut curtea cu beton amprentat, apeland la serviciile unei echipe, am ales si eu sa o contactez si sa le cer o parere la fata locului.

Am pus mana pe telefon, am sunat si in cateva zile am programat o intalnire la mine acasa. Nu dispun de o suprafata foarte mare, aproximativ 350 de mp are curtea, asa ca mi-am dorit sa aflu daca pot executa o astfel de lucrare si pe un teren mai mic. Din fericire, raspunsul a fost afirmativ, pretul a fost avantajos, oamenii mi s-au parut foarte seriosi, asa ca am batut palma pentru a incepe lucrarea imediat ce echipa se elibera si avea timp sa ia una noua.

Faptul ca mi-au spus de la inceput ca mi se ofera garantie pentru lucrarea executata mi-a oferi si mai multa incredere. Mi-a placut foarte mult ca mi s-a explicat cu ce materiale lucreaza si mi s-a oferit posibilitatea de a rasfoi un catalog pentru a-mi alege culoarea si forma dorita.

Spuneam la inceput ca am avut posibilitatea de a compara betonul amprentat pe care il am acum in curte cu pavelele pe care le-am avut in trecut, asa ca pot face o comparatie. Invingator iese clar betonul amprentat, iar cei care au optat pentru el stiu ca am dreptate. Ofera numeroase avantaje, cum ar fi:

  • pentru un aspect placut, modern
  • implica costuri de executie mult mai mici in comparatie cu pavelele clasice
  • perioada de executie este scurta si nu necesita ingrijire speciala
  • clientul poate alege dintr-o gama variata de modele si culori
  • rezista in timp la efectele climaterice (actiunea razelor UV, inghet, dezghet)

Si daca sunteti in cautarea unei echipe pentru beton amprentat in Romania, va recomand cu incredere FormiPlanim, firma cu care eu am lucrat anul trecut. Au preturi bune si executa lucrari de calitate, la timp. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *