decoratiuni handmade-min

Cele mai frumoase lucruri sunt cele facute din tot sufletul

De cateva zile lucrez la o decoratiune din fetru pentru o fetita dragalasa pe nume Sofia. Handmade. Imi place sa lucrez cu fetru si urmaresc tot timpul tutoriale video pentru a invata tehnici noi, pentru ca ma pasioneaza acest domeniu.

Am inceput dintr-o simpla incercare. Mi-am cumparat materiale, am stat ore in sir privind cum fac alte fete decoratiuni handmade din fetru, am decupat, mi-am facut tipare si iata ca astazi pasiunea mea este mai mult decat atat. Fac la comanda decoratiuni cu nume din fetru pentru camera bebelusului.

Chiar daca pot fi zarite cu ochiul liber unele imperfectiuni, imi spun mereu ca exersand voi evolua. Si mai mult decat atat, incerc intotdeauna sa gandesc faptul ca, fiecare litera decopata si cusuta, este facuta de mine, manual, si nu de un robot.

Iar cand lucrurile sunt facute de oamenii, automat nu sunt perfecte. Dar sunt frumoase pentru ca sunt realizate cu multa dragoste si din tot sufletul. La fel sunt si decoratiunile pe care eu le fac.

Asta fac eu in timpul liber. Ma relaxeaza si totodata imi umple sufletul de bucurie atunci cand stiu ca cineva apreciaza ceea ce eu am facut manual. Nu mi-as fi imaginat niciodata ca pot avea atata rabdare, dar iata ca pasiunea nu are limite. Nu stii la ce sa te astepti si la ce esti capabil sa realizezi pana cand nu incerci! 🙂

Handmade, din dragoste pentru frumos. Decoratiuni facute cu sufletul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *