Mai vorbim si despre altceva decat despre coronavirus?

Serios acum, mai vorbim si despre altceva decat despre coronavirus? Chiar nu mai intereseaza pe nimeni si alte subiecte? Ok, inteleg, nu mai cheltuim bani pe haine, cosmetice si alte lucruri care erau incadrate la categoria „mofturi sau placeri”, insa putem sa ne interesam, spre exemplu, despre tendinte in materie de moda, sa citim recenzii despre produse cosmetice, sa privim tutoriale care ne pot ajuta sa realizam o manichiura perfecta acasa, etc. La lucruri de genul asta ma refer eu.

Dar nu, din ce vad, oamenii sunt chititi in general pe tot ce tine de virus. Puteti sa ziceti ce vreti si sa ma catalogati cum vreti, insa eu nu privesc stirile la televizor, nu-mi place sa vad cum fug unii dupa senzational! Este adevarat, urmaresc unele site-uri si imi iau informatii din anumite surse, DAR nu o fac zilnic!!!

Consider ca este toxic sa stai si sa auzi sau sa citesti in fiecare zi, ba chiar de 100 de ori pe zi, numai informatii legate de acest virus care a facut prapad peste tot in lume! Si daca aflu, cu ce ma ajuta? Nu-i mai bine sa citesc mai rar si sa-mi vad in continuare de ale mele? De ce sa imi incarc mintea cu astfel de informatii care stiu ca nu imi fac bine?

Am cablu TV in casa, insa televizorul merge doar pentru YouTube si Netflix. Daca nu m-as uita din cand in cand la meciurile cu Real Madrid, probabil ca as fi renuntat la a-l mai plati.

Pe Facebook vad distribuite doar stiri despre virus. Am in lista chiar si idioti care dau share la articole de tip fake news si teoria conspiratiei. Incerc sa nu ma agit prea tare, sa nu intru in discutii cu ei si sa imi vad de treaba mea, desi imi vine uneori sa le las comentarii gen „baaa, voi sunteti retardati, spalati pe creier?”. Dau scroll.

Totul e la pamant iar asta se intampla din cauza faptului ca pe nimeni nu mai intereseaza nimic din ce nu are legatura cu masti medicale, dezinfectant and of course, coronavirus.

Stiu ca e naspa situatia, sunt constienta ca foarte multe persoane sunt afectate de cele intamplate, dar va rog frumos, noi astia care nu traim de pe azi pe maine, noi astia care nu suferim atat de tare, haideti sa discutam si despre altceva!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *