primavara sau vara-min

Primavara sau direct vara?

A nu se intelege ca nu imi place caldura, ba din contra, iubesc vara si temperaturile ridicate. Imi plac la nebunie zilele de vara in care afara se intuneca tarziu. Imi plac copacii inverziti, imi place sa aud greierii cum canta, imi place mirosul pielii mele dupa ce vin de la plaja.

Si totusi, parca temperaturile ridicate vin din ce in ce mai repede. Nu mai avem o trecere lina, asa cum eram obisnuiti in urma cu vreo 10-15 ani. Dupa frig vine direct caldura. La incepul lui aprilie sa avem in termometre 20 si ceva de grade Celsius, e frumos dar parca nu este ok daca ne gandim la ceea ce se intampla cu Pamantul.

Incalzirea Globala se simte tot mai tare in fiecare an. Daca nu m-as fi uitat in calendar pentru a sti ce luna este, as fi putut afirma cu tarie ca e inceput de vara, iunie, nicidecum inceput de aprilie.

Nici nu-mi mai aduc aminte de cand nu am mai purtat balerini. In ultimii ani trecerea a fost cam asa: ghete (dar foarte putine zile din cele 3 luni de iarna), adidasi si apoi direct sandale si papuci.

Dupa ce se arata vremea, cred ca ar trebui sa incep deja sa folosesc si crema de fata cu protectie solara. Bine, stiu ca este recomandat sa o utilizez chiar si in sezonul rece, dar sincera sa fiu, nu m-am obisnuit cu ea si abia imi amintesc sa o aplic si vara. Nu faceti ca mine, folositi SPF!

Ia sa v-aud, incep deja planurile de vacanta? Nu-i asa ca si voi aveti impresia ca a venit vara si nu primavara? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *