cirese si fructe de sezon-min

Toate ciresele sa vina la mine!

Cred ca au trecut mai bine de 10 ani de cand nu am mai mancat cu asa pofta cirese. De fapt, daca stau bine si ma gandesc, cred ca din copilarie n-am mai pus gura pe nici o cireasa, de teama evidenta sa nu aiba „carne” la pachet. Si pentru ca nici nu aveam chef sa stau sa le desfac pe rand, dar nici sa le mananc cu frica, am renuntat complet la ele.

Asta pana vara aceasta, cand am inceput sa ma bucur din nou de gustul lor inconfundabil. Am nimerit niste cirese mari si carnoase, cumparate din piata, asa ca le-am mancat pe nerasuflate fara sa ma mai gandesc la ce-ar putea avea in interior. 😀

Sunt prea bune, iar eu le-am dus lipsa prea mult timp pentru a mai sta sa ma gandesc la altceva decat la cum sa fac sa le mananc mai repede! Si sunt bune rau, iar eu le-am dat de gust si nu ma mai pot opri din mancat. Nici nu vreti sa stiti ce repede se duc 2 kg, de parca nici n-ar fi fost!

Imi plac ciresele romanesti si pana acum am avut norocul sa gasesc in piata cirese vandute de babute de pe la noi. Desi am aparut nspe mii de glume pe Facebook legate de pretul cireselor, mie una nu mi se par deloc scumpe. N-am dat pe kilogram mai mult de 10 lei de cand a inceput sezonul, iar de pe la sfarsitul lui mai la noi in oras pretul cireselor este de 5-6 lei/kilogram. La mare am vazut ca preturile porneau de la 10 lei, dar oricum acolo sunt scumpe toate in sezon.

Deci, sa tot mananc cirese! Va rog, trimiteti toate ciresele la mine, trebuie sa reuperezi anii aia in care nu le-am simtit gustul … de fraiera ce-am fost! Voi mancati cirese, ce fructe preferate aveti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *